Delprojektledare – laddinfrastruktur

Nu söker vi förstärkning i form av en driven delprojektledare för arbete med bolagets laddinfrastruktur, nuläge och affärsmodell. Vill du vara med och skapa morgondagens hållbara lösningar för parkering- och mobilitetsfrågor där elbilen står i fokus? Då har Uppsala Parkering en utmaning för dig som också vill vara med och utveckla bolaget!

För att kunna tillhandahålla attraktiva parkeringslösningar för morgondagen arbetar Uppsala Parkerings AB aktivt med anläggningar som ligger i framkant både bygg- och teknikmässigt. Vi finns tillsammans med staden med i tidigt skede då nya stadsdelar planeras för att möjliggöra hållbara anläggningar och tidigt kunna etablera de mönster staden vill ha för beteenden i områden så som Rosendal och Ulleråker. Vi kan erbjuda dig en spännande och varierad roll i ett litet men expansivt fastighetsbolag. Uppsala parkering är ett litet bolag och vi står inför stora utmaningar med att tillhandahålla parkeringslösningar för en växande stad där duktiga projektledare verkligen behövs. Den här tjänsten ger goda möjligheter att utvecklas över tid.

Ditt uppdrag
Som delprojektledare tekniska beräkningar ingår du i fastighetsavdelningen och kommer ha ett nära samarbete med övriga projektledare och projektutvecklare.

Du kommer att arbeta med analyser som kommer att ligga till grund för Uppsala Parkerings kommande affärsmodell för befintlig och för utbyggnad av laddinfrastruktur.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

- Nulägesanalys av befintlig laddinfrastruktur
- Nulägesanalys av befintlig marknad
- Förslag till affärsmodell och prissättning för laddinfrastruktur
- Redovisa resultat till ledning
- Medverka till att formulera kommande delprojekt utifrån resultat

Utöver ovan angivna punkter kan uppdraget också handla om att stötta övrig organisation i samband med tekniska önskemål för nya upphandlingar av såväl betalmodeller som laddstolpeleverantör.

Uppdraget kan komma att utökas under arbetets gång, detta sker i så fall i dialog.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med relevant inriktning, t.ex. energisystem eller annan civilingenjörsutbildning som arbetsgivare bedömer som relevant. Vi ser gärna att du är nyexaminerad och med något års arbetslivserfarenhet.

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av programmering, analyser av energi- och effektkurvor kopplat till elbilsladdning och användarerfarenhet av portalen för ChargeAmps laddstolpar.

Som person är du analytisk och har förmåga att plocka in fler perspektiv än de tekniska vid problemanalys. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet i balans. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att arbeta i såväl grupp som individuellt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation och av att samarbeta med externa parter.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gustav Törnquist, Bygg- och fastighetschef, 018-727 44 83
Linnea Klingström, Teknisk projektledare, 018-727 39 95

Facklig företrädare:
Då lokal representation saknas hänvisar vi till ditt förbund på central nivå.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Visstidsanställning, ca 6 månader
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Uppdaterad: