Få tillbaka parkeringsavgift som du betalat 30 juli 2021 eller senare i Sala backe

Efter överklagan ska Länsstyrelsen göra en ny bedömning av de parkeringsregler som infördes hösten 2020 i Sala backe. Från och med 30 juli 2021 gäller därför inte dessa regler och du har möjlighet att få tillbaka parkeringsavgifter eller betald avgift för boendeparkering som du betalat 30 juli 2021 eller senare.

Hösten 2020 införde kommunen förbud mot att parkera fordon i område inom Sala backe, samt tidsbegränsad parkering, avgiftsbelagd parkering och boendeparkering inom samma område.

Nu har Transportstyrelsen beslutat om inhibition, vilket betyder att från och med 30 juli 2021 gäller inte de nya parkeringsregleringarna i Sala backe, tills ny bedömning gjorts av Länsstyrelsen.

Om du betalat parkeringsavgift eller avgift för boendeparkering i Sala backe under perioden 30 juli - 6 augusti (då skyltarna med avgiftsvillkoren täcktes över) har du rätt att få återbetalning. Har du betalat via parkeringsapp så kontaktar du app-företaget för återbetalning. Se kontaktinformation nedan.

Parkster: Se kontaktinformation på parkster.com
Easypark: E-post: support@easypark.se, telefon: 0770-11 22 00

Om du har betalat i parkeringsautomat behöver vi få uppgifter om ditt fordon och ditt bankkontonummer för att kunna göra en återbetalning. Det gäller också om du tidigare, via blankett från Kontaktcenter, har beställt förskottsbetalning för 12 kalendermånader och som fortfarande är giltig från 30 juli och framåt.

Skicka in uppgifter om ditt fordon och ditt bankkontonummer via formuläret som du når på länken nedan.
Lämna uppgifter för återbetalning av parkeringsavgift i Sala backe

13 augusti 2021