Lediga tjänster

Parkeringsövervakare sökes till Uppsala Parkerings AB

Parkeringsövervakare - Uppsala Parkerings AB

Uppsala Parkerings AB är ett kommunalt bolag, ägt av Uppsala Stadshus AB. Bolaget har bedrivit parkeringsverksamhet sedan 1977 och driver idag två parkeringsgarage med cirka 700 p-platser. Dessutom har bolaget ansvar för cirka 10 000 parkeringsplatser på gatumark. Bolaget är i en kraftig tillväxtfas har påbörjat bygga det första av tre parkeringshus, som beräknas färdigställda inom de närmsta åren.

Bolagets affärsidé är att erbjuda parkeringskunder, såväl privatpersoner som fastighetsägare och näringsidkare i Uppsala, parkeringslösningar med hög kvalitet till rimliga priser. Bolaget har en aktiv roll i planeringsprocesserna i syfte att bidra till att de övergripande trafikpolitiska målen uppnås. Vi är idag 30 anställda varav 16 är parkeringsövervakare.

Mer information om Uppsala Parkering finns på hemsidan.

Dina arbetsuppgifter
Parkeringsövervakning på gatumark och tomtmark.

Kvalifikationer.

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete och/eller kundservice. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt har B-körkort. Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Har du datavana är det meriterande då allt mer av vårt arbete utförs med IT-baserade verktyg.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt samlad i olika situationer med förmågan att fokusera på rätt saker. Vi ser även att du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Charlotta Boo, tfn 0768-346 090.

Ansökan skickar du snarast via platsannonsen på randstad.se senast 30 september 2018. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Facklig kontakt
Kommunal, 010-442 88 16

Charlotta Boo
rekryteringskonsult

Randstad
Vxl: 0201707070 | Mob: +46768346090
Gamla Torget5
753 20 Uppsala

30 maj 2018