Lediga tjänster

Avdelningschef
Diarienr: UPAB-2017-1896
Arbetsplats: Uppsala Parkerings AB
Förvaltning: Kommunala bolag
Publicerad: 2017-09-12

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Arbetsplatsbeskrivning
Uppsala Parkerings AB är ett kommunalt bolag, ägt av Uppsala Stadshus AB. Bolaget har bedrivit parkeringsverksamhet sedan 1977 och driver idag två parkeringsgarage (Centralgaraget och Kvarnengaraget) med ca 700 p-platser. Dessutom har bolaget ansvar för ca 10 000 parkeringsplatser på gatumark. Bolaget är i en kraftig tillväxtfas och kommer att bygga flera parkeringshus/garage inom de närmaste åren.

Bolagets affärside är att erbjuda parkeringskunder, såväl privatpersoner som fastighetsägare och näringsidkare i Uppsala, parkeringslösningar med hög kvalitet till rimliga priser. Uppsala Parkerings AB har en aktiv roll i planeringsprocesserna i syfte att bidra till att de övergripande trafikpolitiska målen uppnås.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef för parkeringsövervakningen har du budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Tjänsten hos oss är nyinrättad och din uppgift blir främst att arbetsleda våra 20 parkeringsövervakare men också se verksamhetens planering framåt i tid.

Du har erfarenhet av arbetsledning av personal och vi vill att du är aktiv och tydlig i ditt ledarskap. Du är bra på att ta initiativ till nya lösningar och tänka nytt, samt att du driver ditt arbete framåt och kan entusiasmera medarbetarna till att nå resultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen med relevant inriktning, alternativt likvärdig kunskap förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av arbetsledning och budget- och personalansvar. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av olika beslut och lösningar. Vi vill att du har god datavana samt god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av att ha arbetat som ledare inom liknande verksamhetsområde och/eller i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter samt att du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kurt Auoja, Driftchef 018-727 40 59.

Facklig företrädare: Sveriges ingenjörer, Sampo Hinnemo, 018-727 4058, Ledarna Niclas Möller, 018-727 44 91, Akademikerförbundet SSR Maria Persson, 018-727 24 24

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ingrid Olofsson, HR specialist 018-727 23 30

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.

Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100%

Tillträde: 2018-01-01

Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information
Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet

 

 

 

 

 

 

18 oktober 2016